Reiki

Reiki er japansk og betyder Universel (Rei) Livsenergi (Ki)

Reiki healing er brugen af Universel Livsenergi til naturlig healing. 

Reiki anvendes ved, at en udøver lader Reiki løbe gennem kroppen, ud gennem hænderne og direkte ind i sig selv eller en anden. Dette vækker den naturlige healing proces hvilket ofte skaber ekstraordinære resultater. Reiki kan læres og anvendes af alle.

I arbejdet med Reiki behandles der på krop, sind og ånd på samme tid. I vores vestlige kultur, har vi tendens til, at fokusere på "helbredelse" af kroppen. Hvis vi har hovedpine, kan vi tage en panodil. Så betragtes hovedpinen som helbredt - Indtil den kommer igen. 

Healing handler om helheden. Krop, sind og ånd samtidig. Alle tre er lige vigtige for vores samlede helbred, generelle livsenergi og evne til at navigere mod vores eget (dybere) formål. Krop, sind og ånd. Tre dele af en helhed, der aldrig er stærkere end sit svageste led.

Hvad virker Reiki på?

Reiki healing kan altid gøre en positiv forskel. Her er et lille udsnit af, hvad Reiki har særlig god indvirkning på:

- Reiki lindrer stress symptomer, tankemylder og søvnløshed
- Reiki Booster immunforsvaret og løfter det generelle energiniveau
- Reiki understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger
- Reiki giver ro til døende
- Reiki skaber overblik, klarhed, og balance i krop, sind og ånd
- Reiki er en fantastisk til at understøtte fertilitetsprocesser
- Reiki afhjælper graviditetsgener og bækkenløsning 
- Reiki justerer "hjertekompasset"
- Reiki hjælper med at navigere gennem svære beslutningsprocesser
- Reiki afhjælper infektionstilstande og lindrer smerter og kroniske tilstande
- Reiki er uafhængig af religion, kultur, titler og tro.

Hvordan foregår en behandling med Reiki healing?

En Reiki behandling er "hænder på healing". Man ligger fuldt påklædt under et tæppe på en briks, imens Reiki healeren placerer hænderne nænsomt i en serie håndpositioner nedover kroppen. Herved strømmer ren livsenergi ubegrænset, i de mængder som som modtageren har brug for.

hænder på healing

En Reiki healer bruger hverken sin egen eller modtagerens energi. Han/hun er en kanal eller et "rør", som Reiki kan strømme igennem. Alle har den kanal og kan få åbnet for den på et Reiki kursus. Det tager ca. en weekend. Reiki kan læres af alle og kræver ingen forudsætninger.

Har man et specifik problem, anbefales det, at man får fire behandlinger i træk, så tæt på hinanden som mulig. Herved får energien optimale vilkår for at arbejde med de relevante ubalancer. Fire behandlinger i træk, kan virkelig mærkes og vil give et kæmpe spark videre i præcis den retning, der er rigtig for dig.

 

Om Reikimester, Myanne Luxn

Myanne Luxn

Reiki