Behandlinger

Som Reikimester har jeg mit hovedfokus på uddannelse. Derfor laver jeg kun få behandlinger udenfor undervisningsregi. Jeg har pt. over et halvt års ventetid og tager ikke nye klienter ind.

 

Muligheder for videreuddannelse og fordybelse i Reiki:

Mentor forløb i De 5 leveregler:
Mentor gruppe på max 8 deltagere der løber over et halvt år - Et dybt og transformerende forløb.

 På Reiki 1 kurset, bliver du præsenteret for "De 5 leveregler". Dem som opdageren af Reiki, Dr. Mikau Usui introducerede, efter at have erkendt at spiritualitet alene ikke gør mennesker i stand til at håndtere livet og hverdagen i praksis.

Mentor forløbet er en unik mulighed for at uddanne sig i forståelsen af Reiki som spirituel praksis og kunsten at hægte det sammen med den meget konkrete hverdag.  Du bliver klogere på Reiki,  Levereglerne, dig selv og din evne til at håndtere dit liv.  Forløbet henvender sig til alle der har taget mindst Reiki 1 i det oprindelige system, Usui Shiki Ryoho. Hvis du overvejer at gå i lære som Reikimester er det et must.

I praksis er den overordnede ramme, at vi arbejder en måned ad gangen med hver leveregel. For hver leveregel mødes vi en hverdagsaften fra 18-22 hvor jeg præsenterer specifikke temaer og relevante øvelser. Vi evaluerer i fælleskab arbejdet med den den forrige og ruster os sammen til den næste. I mellem møderne er der adgang til et særlig online "Mentor Forum". Her er der opsummering af pointerne fra undervisningen og mulighed for flere øvelser eller nørderi omkring selve levereglernes opståen, historie og liv.
Endelig bliver man del af en hemmelig facebook gruppe, hvor man kan få støtte af sin gruppe efter behov eller blot dele de refleksioner man arbejder med.

Er du interesseret, kan du skrive til Myanne på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den."> 

Healing af Chakra med Reiki

1 dags workshop i københavn med Myanne Luxn 

Healning og balancering af chakra med Reiki er en fuldstændig fantastisk værktøj som ikke kan anbefales varmt nok.
Chakra er oprindeligt en indisk forståelse af energi og indgår derfor ikke i grundforløbet på den Japanske Reiki Healing uddannelse. Men har man først fået Reiki 1 kan den Japanske teknik med stor fordel benyttes til healing og balancering af chakra.

Chakre er energicentre, der er fordelt ned over kroppen. Der er syv hovedcentre, der alle er forbundet. Hvis et eller flere af dine chakre er i ubalance, påvirker det hele dit system. Med Reiki kan du du heale alle chakre individuelt og skabe balance mellem dem.

På workshoppen får du en en grundig introduktion til chakraerne, deres farver og betydning. Du lærer også den teknik der anvendes når man healer og balancerer chakraer med Reiki. En chakra healing/afbalancering kan både bruges i forbindelse med en fuld behandling og som selvstændig session. Som forberedelse til workshoppen får man et kompendium, som kan beholdes bagefter.

Workshoppen oprettes efter behov. Du kan tilmelde dig en interesseliste ved at skrive til Myanne på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Om Reikimester, Myanne Luxn

Myanne Luxn

Reiki